DREPTURI DE AUTOR


TOATE TEXTELE SCRISE PE ACEST BLOG, CU EXCEPTIA CITATELOR, SUNT PROPRIETATEA MEA INTELECTUALA, FAC OBIECTUL VIITOARELOR MELE PUBLICATII, SE SUPUN LEGII DREPTULUI DE AUTOR ORICE REPRODUCERE INTEGRALA SAU PARTIALA, ELECTRONICA SAU TIPARITA, TEMPORARA SAU PERMANENTA A TEXTELOR SI FOTOGRAFIILOR APARTINAND AUTORULUI SE FACE NUMAI CU ACORDUL PREALABIL SCRIS AL ACESTUIA!

luni, 17 decembrie 2012

Mă bufnește râsul! Cursuri de supraviețuire în caz de Apocalipsă….pe 21 intrăm in nu știu ce lumină…
Unde nu e Dumnezeu, este multă eroare…

Singura lumină care ar trebui să acapareze interesul nostru în aceste zile este lumina iubirii adusă de Hristos. Ce vibrație, ce lumină, ce inepții mai inventăm?vindem bolovani, buncăre și facem bani din cursuri de supraviețuire în caz de Apocalipsă?! Halal p...
reocupări în prag de Crăciun! Mai știu eu un pierdut de credință care a dormit în cort, pe câmp, de teama unui dezastru pe 11 11 2011… Un om care a cunoscut IUBIREA DIVINĂ STIE că nu are nevoie de buncăre și alte inepții *autosustenabile*…Dumnezeu a salvat deja Omul…iar cei *aleși* nu și-au construit niciodată buncăre de supraviețuire…ce buncăr poate fi mai sigur pe lume ca mâna ocrotitoare a lui Dumnezeu? Credința pură, nealterată, nepervertită…este cel mai sigur loc din Univers.

Băgați-vă mințile în cap, altfel n-o să pieriți de Apocalipsă, ci de propria voastră prostie și puțină credință în Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te invit să comentezi cu o singură condție- să ai bun simț și iubire în suflet/

Un toiag protector

Un toiag protector